Lampje

Noodverlichting

Enetec Leiden is noodverlichtingsspecialist en helpt u bij het doel om de veilige evacuatie van mensen mogelijk te maken bij stroomuitval of andere noodsituaties. 

Noodverlichting of veiligheidsverlichting is een essentieel onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in verschillende omgevingen:

  • Gezondheidszorg
  • Industrie/ Bedrijfshallen
  • Kantoren/ Werkplekken
  • Onderwijs/ Scholen
  • Hospitality (Horeca etc.)
  • Woningbouw en VVE’s

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)

Enetec Leiden Duurzaamheid

Enetec Leiden zamelt accu’s in van noodverlichting.

Zo ook zamelen we TL-buizen in. Groepenkasten, metaal, papier, plastic wordt allemaal gescheiden. 

Deze worden verwerkt door de stichting Open
Samen zijn we OPEN!

Noodverlichting plafond Enetec Leiden
Vluchtroute bord noodverlichting Leiden Enetec Elektrotechniek
Bevestiging bewegwijzering Noodverlichting Leiden Enetec

Industrie/ Bedrijfshallen:

In industriële omgevingen en bedrijfshallen zorgt noodverlichting voor een veilige evacuatie, vooral in gebieden waar potentieel gevaarlijke machines en apparatuur aanwezig zijn. 

Onderwijs

Noodverlichting in onderwijs- instellingen, zoals scholen en universiteiten, helpt bij het begeleiden van studenten en personeel naar veilige uitgangen tijdens evacuaties of noodsituaties.

 Appartementencomplexen:

In appartementencomplexen biedt noodverlichting duidelijke paden naar de uitgangen en gemeenschappelijke ruimtes, waardoor bewoners snel kunnen evacueren en hulpdiensten gemakkelijk toegang hebben tot het gebouw.

Voor VVE’s: 

Enetec Leiden investeert jaarlijks in veiligheid voor VVE’s door deel te nemen aan de opleiding “Onderhoud en Inspectie Noodverlichting – Vluchtroute” van SOBA Security Opleidingen.
Lees meer ….

Gezondheidszorg:

In ziekenhuizen en gezondheidszorgfaciliteiten biedt noodverlichting duidelijke paden naar de uitgangen en kritieke gebieden zoals operatiekamers en intensive care units, waar continue verlichting essentieel is voor patiëntenzorg en veiligheid.

Kantoren/ Werkplekken:

In kantoren en werkruimtes verlicht noodverlichting vluchtroutes, gangen en trappenhuizen, waardoor werknemers snel en veilig kunnen evacueren tijdens noodsituaties.

Hospitality:

In de horeca, hotels, restaurants, cafe’s en andere hospitality-omgevingen (bijv. wellness) zorgt noodverlichting voor een veilige evacuatie van gasten en personeel tijdens noodsituaties of stroomuitval.

Woningbouw:

In woningen zorgen noodverlichtingssystemen voor verlichte uitgangen en gangen, wat de bewoners in staat stelt om snel en veilig te evacueren bij brand of andere noodgevallen.