Vlam

Brandmeldinstallaties Leiden

Brandmeldinstallaties zijn ontworpen om vroegtijdig brand te detecteren en u, uw personeel en uw klanten in uw gebouw te waarschuwen, zodat ze veilig kunnen evacueren.

Branddetectie

Deze installaties zijn samengesteld uit verschillende onderdelen, zoals rookmelders, hittesensoren, handmatige melders (zoals handbrandmelders), controlepanelen en akoestische/alarmmelders.

Totaaloplossingen voor brandveiligheid

Branddetectie is onmisbaar voor bedrijven, instellingen en particulieren. Alleen door te kiezen voor een goed brandmeldsysteem  helpt u voorkomen dat uw bezittingen in rook opgaan. Branddetectie kan brand en rookontwikkeling niet tegenhouden, maar stelt u wel in staat om snel in te grijpen en erger te voorkomen.

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)
Enetec Leiden Brandmeldinstallatie Brandmeldcentrale Pearl
Ga naar de product sheet van de Brandmeldcentrale Pearl

Wat is branddetectie?

Branddetectie is de algemene naam voor diverse systemen die kunnen helpen om rook en vuur te constateren. Voorbeelden van detectiesystemen zijn rookmelders, warmtemelders en handmelders. De keuze voor branddetectie is afhankelijk van de complexiteit van het gebouw, de brandbaarheid van producten en nog diverse andere factoren als de bereikbaarheid bij calamiteiten en wettelijke eisen of eisen van de verzekering.

 

Ruime ervaring in branddetectie

Wij zijn erkend installateur en kunnen u een detectiesysteem bieden dat past bij uw specifieke situaties. Tevens kunnen we uw installaties periodiek onderhouden. Geheel conform de geldende normen krijgt u van ons een inspectierapport en desgewenst vatten we het geheel in een onderhoudscontract waarmee we u of uw bedrijf geheel ontzorgen.

Brandmeldinstallaties Leiden