Lampje

Verlichting

Of het nu gaat om het verduurzamen van uw verlichting of een lichtplan maken voor uw nieuwe bedrijfspand, bij Enetec kunt u rekenen op de juiste service en kwaliteit.

Met jarenlange ervaring op, zowel de zakelijke als particuliere, markt zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van verlichting.

Enetec heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van medische verlichting. Met een merk als Glamox bent u verzekerd van betrouwbare kwaliteit in uw zorginstelling.

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)
verlichting montage

Voor zowel het vervangen van bestaande verlichting, als het plaatsen van nieuwe (energiebesparende) verlichting kunt u op ons vertrouwen!

Met jarenlange ervaring op, zowel de zakelijke als particuliere, markt zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van verlichting. Wat is er mogelijk, hoe kunnen er kosten bespaard worden.

Enetec heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van medische verlichting. Met een merk als Glamox bent u verzekerd van betrouwbare kwaliteit in uw zorginstelling.

Ook op het gebied van verlichting vinden we continu noviteiten welke in de huidige tijd wellicht interessant voor uw bedrijf of instelling kunnen zijn.

Kortom, genoeg mogelijkheden om u een keer vrijblijvend over te informeren.

Neem contact met ons op via 071-5213121.

Plafondlamp
verlichting
Plafond lamp

LED verlichting

Op verlichting kunt u tegenwoordig snel energie besparen door te kiezen voor LED verlichting. LED verbruikt tot 80% minder energie dan een ouderwetse gloeilamp. Ook gaat een LED lamp gemiddeld 15 tot 25x langer mee dan een gloeilamp. Een goede en duurzame investering dus!!

Lichtmanagementsysteem

Elektriciteit is één van de grootste kostenposten voor ieder gebouw, verlichting is daar een belangrijk onderdeel van. Met de juiste armaturen en gebruik te maken van een lichtmanagementsysteem kunt u het lichtverbruik drastisch reduceren.