Bliksemflits

Geschiedenis Enetec Leiden

Even over ons – Enetec Elektrotechniek Leiden. Uw specialist in Branddetectie, Verlichting, Beveiliging en Elektrisch Laden, dat is Enetec anno nu.

Enetec Vroeger

Echter, de grondlegging van ons huidige bedrijf dateert al vanaf 1965. Toen werd in de Leidse binnenstad ELFA Leiden opgericht.

Vele jaren zijn er tal van huishoudens en bedrijven geholpen door onze services. Net als nu, stond destijds kwaliteit en certificering al hoog in het vaandel.

Gedreven, vakkundig onderlegde monteurs met altijd parate kennis van de laatste technieken. In dat opzicht verschilde het weinig van waar wij vandaag de dag voor staan.

Enetec Anno nu

Het Enetec van nu, houdt zich bezig met elektrotechnische installaties, onderhoud en reparaties bij bedrijven, zorginstellingen, overheidsinstanties en particulieren.

7 dagen in de week werken onze mensen aan constante service en kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen investeren wij veel in training en opleiding van onze collega’s en werken wij met de beste materialen.

Door het gebruik van de nieuwste duurzame technieken zijn wij in staat u van schone en duurzame energie te voorzien.

Ook kunt u bij ons terecht voor de reguliere aanpassingen en uitbreidingen van uw elektrische installatie. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.

Foto bestelauto Elfa 1965


Nog meer over Enetec Elektrotechniek Leiden

Brandmeldinstallaties

Een andere tak waar wij veel in investeren zijn brandmeldinstallaties. Wij zijn het enige bedrijf in Leiden wat gecertificeerd is voor het installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties Onze medewerkers en bedrijf worden continu getraind om van de laatste eisen op de hoogte te blijven. Zodat alle installaties en inspecties kundig worden uitgevoerd voor uw veiligheid.

Projecten in de zorg

Een andere tak van Enetec zijn projecten in de zorgsector. Van langdurige interne samenwerkingsverbanden tot projectrealisatie. Recent mochten wij een dialyse centrum opleveren in een groot zorgcentra in de regio. Iets waar wij uiteraard heel erg trots op zijn, dat wij het vertrouwen kregen zoiets unieks te realiseren. Onderdeel zijn van dergelijke, niet alledaagse projecten, blijft bijzonder. Lees hier het laatste nieuws.