Bliksemflits

Groepenkast 
vervangen in Leiden

Moet u uw groepenkast vervangen in Leiden? Het vervangen van een groepenkast is geen gemakkelijke taak. Als u een vakkundige elektricien in Leiden zoekt voor uw groepenkast, dan bent u bij Enetec aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor vervanging of voor werkzaamheden aan uw huidige installatie.

Als u een oud bestaand huis koopt, dan kan het wel voorkomen dat de groepenkast niet meer van deze tijd is en vervanging noodzakelijk is. Dit ook in het kader van de veiligheid van u en uw gezinsleden. Dit is geen klus voor een doe-het-zelver. Ook vanwege deze veiligheid, raden wij aan om onze vakman de groepenkast te laten vervangen in Leiden. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste elektrische installatie voorziening in uw woning.

Als uw betrouwbare specialist voor het groepenkast vervangen in Leiden bieden wij u de volgende voordelen:

  • Secuur en vakbekwaam personeel;
  • Kwalitatief hoogwaardige producten;
  • Advies geven op het gebied van elektrotechnisch service & onderhoud
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedeisende storingen;
  • Ook het adres voor CV storingen, laadpalen en zonnepanelen;

Wilt u meer informatie van onze elektricien in Leiden? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op door te bellen naar 071 521 31 21!

Enetec Elektrotechniek is gevestigd aan de Rooseveltstraat 4B in Leiden.

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)
Groepenkast

Enetec Elektrotechniek: 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende storingen

Als elektricien in Leiden voeren wij niet uitsluitend onze werkzaamheden perfect uit, wij zorgen er ook voor dat uw elektra altijd naar behoren functioneert. Heeft u een storing aan uw elektrische installatie? Het is wellicht verstandig om eerst de “eerste hulp bij stroomstoringen” te raadplegen. De kans bestaat dat u daarmee het probleem kunt verhelpen.

Groepenkast vervangen in Leiden?

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Heeft u last van een stroomstoring of is er naar uw mening iets defect? Bel dan direct naar 071 – 303 09 39. Wanneer uw storing geen spoed heeft, kunt u ook gebruik maken van onze storingsformulier.