Batterij

Elektrisch laden

Easee, een nieuwe manier van elektrisch laden. Easee Laadpalen heeft elektrisch laden veranderd en vereenvoudigd. Het resultaat: een laadpaal met ongeëvenaarde technologische revolutie waarbij klant en milieu centraal staan.

De Easee Laadrobot is een slim en krachtig laadpunt voor thuis of op het werk. De Easee is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit. Hij weegt slechts 1,5 kg! Dit betekent per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

Logo Eaee

De Easee lite is verkrijgbaar vanaf € 599,- ex BTW en montage.

Beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

Direct naar:

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)

Easee Home
Intelligent, snel, compact, krachtig. Easee Home past zich aan alle elektrische auto’s en stroomtoevoer. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto 3 fase laden ondersteunt of niet. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, het laadstation past zich altijd aan de behoeften van de auto aan. De Laadrobot slaagt erin om meerdere auto’s met verschillende behoeften tegelijkertijd op te laden.
Vooruitstrevend opladen

easee_home_new-1800x1013-1

Gemakkelijk uitbreiden

We hebben het gemakkelijk en betaalbaar gemaakt om te investeren in moderne en toekomstgerichte laadinfrastructuur. Met het “Easee Ready” docking station krijg je een volledig voorbereid laadpunt, tegen zeer aantrekkelijke kosten. Door de parkeerplaats klaar te maken voor het laden van elektrische auto’s, kunnen bijvoorbeeld bewoners van een flatgebouw er zelf voor kiezen om het laadpunt te installeren wanneer de behoefte aan laden zich voordoet
– zonder extra kosten voor de montage.

De Laadrobot fungeert als een intelligente aansluitdoos en ondersteunt de uitbreiding van meerdere laadstations op dezelfde kabel. Hierdoor kun je het systeem eenvoudig schalen wanneer de behoefte aan laden verandert.

Laadinstallatie

Easee zakelijk

Een innovatieve laadoplossing voor flatgebouwen, bedrijven, kantoren en grote parkeergelegenheden.

Gemakkelijk en betaalbaar investeren in moderne en toekomstgerichte infrastructuur. De Easy Charge geeft je meer vermogen, een slimme bediening en een hoog beveiligingsniveau.

Innovatief zakelijk laden

Easee Charge maakt gebruik van alle beschikbare elektrische capaciteit door middel van een volledige dynamische load balancing. Wanneer meerdere Laadrobots op dezelfde zekering zijn aangesloten, wordt de beschikbare stroom op de kabel automatisch en dynamisch verdeeld over de units. Alle aangesloten auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen, de stroom wordt slim verdeeld over de gebruikte laadstations.

Easee = Easy

Door de innovatieve technologieën van Easee is er over de toekomst nagedacht. Met de geavanceerde Easee Ready is de laadpaalcapaciteit van uw bedrijf gemakkelijk uit te breiden. Snel, simpel, Easee.

Elektrisch laadpunt Easee
Elektrisch laadpunt
Elektrisch laadpunt
Easee Laadstation

Waarom Easee Charge
Easee Charge maakt gebruik van alle beschikbare elektrische capaciteit door middel van een volledige dynamische load balancing. Wanneer meerdere Laadrobots op dezelfde zekering zijn aangesloten, wordt de beschikbare stroom op de kabel automatisch en dynamisch verdeeld over de units. Alle aangesloten auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen, de stroom wordt slim verdeeld over de gebruikte laadstations.
Innovatief zakelijk laden

Load balancing

Met Easee is het mogelijk om per circuit maximaal 101 Laadrobots te gelijk te laden door middel van load balancing, zowel online als offline.

Krachtig

De Laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fase opladen en ondersteunt het opladen tot 22 kW. Het heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden.

Snel

Met Easee Charge laad je tot wel 10x sneller op dan met een gewoon stopcontact. Het laadt zo snel mogelijk op met de beschikbare capaciteit en geeft je gegarandeerd maximaal laadvermogen.

Klein

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit. Het weegt slechts 1.5kg! Dit betekent dat we per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

Internet

Alle Easee Laadrobots zijn ver- bonden met het internet door middel van een geïntegreerde 4G sim*. Wanneer je nu koopt, ontvang je een ‘levenslang’ 4G-abonnement bij jouw Laadrobot. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over WIFI-dekking in je garage.

Altijd up-to-date

De Laadrobot wordt geüpdatet met nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. We merken problemen direct op en doen proactief onderhoud. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product hebt gekocht.