Batterij

Waarom Easee Charge zakelijk?

Easee Charge maakt gebruik van alle beschikbare elektrische capaciteit door middel van een volledige dynamische load balancing.

Wanneer meerdere Laadrobots op dezelfde zekering zijn aangesloten, wordt de beschikbare stroom op de kabel automatisch en dynamisch verdeeld over de units.

Meerdere auto’s tegelijk laden

Alle aangesloten auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen, de stroom wordt slim verdeeld over de gebruikte laadstations.

Logo Eaee

Innovatief zakelijk laden

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)
Easee Laadstation

De Zakelijke Voordelen van Easee Charge

Optimaliseer uw zakelijke laadinfrastructuur met Easee Charge, dat volledige dynamische load balancing benut om alle beschikbare elektrische capaciteit efficiënt te gebruiken.

Bij het aansluiten van meerdere Laadrobots op dezelfde zekering verdeelt het systeem automatisch en dynamisch de beschikbare stroom over de units.

Hierdoor kunnen alle aangesloten voertuigen simultaan worden opgeladen, waarbij de stroom slim wordt verdeeld over de gebruikte laadstations.

Verbeter uw laadervaring en maximaliseer de efficiëntie van uw elektrische laadinfrastructuur met Easee Charge. 

Innovatief zakelijk laden

Load balancing

Met Easee is het mogelijk om per circuit maximaal 101 Laadrobots te gelijk te laden door middel van load balancing, zowel online als offline.

Krachtig

De Laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fase opladen en ondersteunt het opladen tot 22 kW. Het heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden.

Snel

Met Easee Charge laad je tot wel 10x sneller op dan met een gewoon stopcontact. Het laadt zo snel mogelijk op met de beschikbare capaciteit en geeft je gegarandeerd maximaal laadvermogen.

Klein

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit. Het weegt slechts 1.5kg! Dit betekent dat we per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

Internet

Alle Easee Laadrobots zijn ver- bonden met het internet door middel van een geïntegreerde 4G sim*. Wanneer je nu koopt, ontvang je een ‘levenslang’ 4G-abonnement bij jouw Laadrobot. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over WIFI-dekking in je garage.

Altijd up-to-date

De Laadrobot wordt geüpdatet met nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. We merken problemen direct op en doen proactief onderhoud. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product hebt gekocht.