Bliksemflits

Noodverlichting Voor VVE’s

Enetec Zet In Op Veiligheid: Noodverlichting Voor VVE’s

Hillegom, 15 november 2023

Enetec heeft vandaag wederom geïnvesteerd in veiligheid voor VVE’s door deel te nemen aan de opleiding “Onderhoud en Inspectie Noodverlichting – Vluchtroute” van SOBA Security Opleidingen. Onder leiding van docent Herman Meeuwesen hebben de professionals van Enetec Elektrotechniek Leiden, zich een hele dag verdiept in de voorschriften van het Bouwbesluit. Het doel? Expertise op het gebied van noodverlichting verder te vergroten.

Onderhoud noodverlichting

De betrokkenheid bij de opleiding weerspiegelt de inzet van Enetec om veiligheid te waarborgen, vooral binnen Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Omdat wij gespecialiseerd zijn in o.a. elektrotechniek, verlichting, brandpreventie, toegangscontrole en andere vormen van beveiliging. Wij erkennen het cruciale belang van goed functionerende noodverlichtingssystemen in residentiële en zakelijke gebouwen. Sluit daarom tijdig een contract af voor onderhoud van de noodverlichting.

Door actief deel te nemen aan de opleiding bij SOBA Security Opleidingen, wij staan zowel voor kwaliteit en service en ook voor voortdurende professionele ontwikkeling. Enetec helpt graag om noodverlichting te implementeren en te onderhouden bij VVE’s. De opleiding bood ons zowel theoretische kennis als ook praktische vaardigheden. Zo zorgen wij ervoor dat noodverlichtingssystemen voldoen aan alle wettelijke normen en voorschriften.

Enetec Leiden streeft naar een proactieve rol in het waarborgen van de veiligheid van bewoners en bedrijven in VVE’s. Door deel te nemen aan dergelijke opleidingen zorgen we ervoor dat ons team op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van noodverlichting. Dit komt direct ten goede aan de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten.

VVE’s die overwegen om hun gebouwen uit te rusten met hoogwaardige noodverlichting kunnen nu rekenen op de expertise van Enetec. Wij bezitten zowel de technologische knowhow bezit, maar ook investeren we in voortdurende educatie en training. Samen met SOBA Security Opleidingen dragen wij en andere deelnemende bedrijven bij aan het verhogen van de veiligheidsnormen in gebouwen en het waarborgen van een optimale werking van noodverlichtingssystemen.

Noodverlichtingsdeskundige Enetec VVE