Enetec Leiden in huis installateur bij LUMC

Als erkend installateur, streeft Enetec naar het hoogste niveau van service en onderhoud voor haar klanten. Ons vaste team gecertificeerde monteurs en installateurs, is werkzaam in huis bij het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum). Daar staan wij 24/7 klaar om te zorgen voor de optimale werking van alle elektrotechnische installaties. Van parkeergarage tot operatiekamer.

Dagelijks Onderhoud

Wij begrijpen dat verschillende locaties verschillende behoeften hebben. Wij hebben ons ondermeer gespecialiceerd in zorginstellingen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Ons team verzorgt dagelijks onderhoud in diverse installaties, waaronder:

1. Parkeergarages:

Ons team zorgt ervoor dat uw parkeergarage veilig en goed verlicht is, met toegangscontrole en voorzien van brandmeldinstallaties.

2. Poli’s en Kantoren:

Wij verzorgen voor de poliklinieken en kantoren betrouwbare elektra en verlichting.

3. Patiëntenafdelingen:

De zorg voor patiënten staat voor het LUMC voorop. Onze installaties ondersteunen de zorgverlening met zorgvuldig geïmplementeerde technologie, zoals het VOS (Verpleegkundig Oproep Systeem).

4. Operatiekamers:

In een gevoelige omgeving zoals operatiekamers, is betrouwbaarheid van essentieel belang. Ons team verzorgde de renovatie van het OK Complex. In de bijbehorende kleedkamers zijn daarbij de verlichting, brandmeldinstallatie, lockersystemen, luchtbehandeling en sanitair vervangen.

Dienstenaanbod Enetec Leiden voor het LUMC

Wij bieden een breed scala aan elektrotechnische diensten om aan de behoefte van het ziekenhuis te voldoen:

 • Elektrotechniek:
  Onze expertise in elektrotechniek zorgt ervoor dat het ziekenhuis over de juiste stroomvoorziening beschikt.
 • Verlichting:
  Verlichting speelt een cruciale rol op iedere afdeling. Wij zorgen voor de juiste verlichting die comfort en veiligheid biedt.
  TL balken vervangen voor LED verlichting? Kosten besparen met LED verlichting? Dag- en nacht ritme nabootsen in uw zorginstelling? Vraag ons naar de mogelijkheden.
 • Toegangscontrole:
  Beperk de toegang tot gevoelige gebieden met ons geavanceerde toegangscontrolesysteem.
 • Brandmeld en Ontruiming:
  Veiligheid staat voorop. Ons brandmeld- en ontruimingssysteem garandeert een snelle reactie in noodsituaties.
 • Beheerderstaken:
  Wij kunnen technische dienst, beheerderstaken uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.
 • Gegevensbeheer:
  Wij houden gegevens up-to-date en zorgen voor een soepele informatiestroom.

Van Service & Onderhoud tot Projecten

Of u nu behoefte heeft aan routinematig onderhoud of een grootschalig project plant, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Ons toegewijde team van professionele monteurs en installateurs levert betrouwbare diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij geloven in het principe ‘voorkomen is beter dan genezen’, en dat is wat wij in de praktijk brengen. Uw installaties zijn in goede handen bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met onze uitgebreide dienstverlening.