Batterij

Hoera, de nieuwe website is live!

Het mag gezegd worden, het was best even wachten, en best wel wat werk, maar hier is hij dan eindelijk!
De nieuwe website van Enetec Leiden. 

Enetec is niet afhankelijk zijn van bestellingen van websitebezoekers. Toch willen we een visitekaartje voor ons bedrijf. En u voorzien van de juiste informatie op het gebied van Elektrotechniek, Verlichting, Elektrisch laden, Beveiliging en Brandmeldinstallaties. 

Onze vaste klanten weten ons te vinden. Nog niet iedereen uit de omgeving Leiden, of het gebied tussen Amsterdam, Utrecht en Rotterdam kent ons, of kennen wij. Met deze nieuwe website willen we graag nog meer zorginstellingen, winkels, sportscholen, semi-overheidsgebouwen, VVE’s, gemeentehuizen en ziekhuizen helpen bij het installeren, vervangen of onderhouden van Elektrotechinsche Installaties. 

Zoals u al jaren van ons gewend bent of zoals u in de aankomende jaren nog van ons mag verwachten is de vertrouwde service, parate kennis en kundig advies voor u. Wij staan bij storingen 24/7 voor onze klanten klaar. 

Klant worden van Enetec?

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)