Sleutelgat

Camera beveiliging

Of u nu een camerasysteem, camera beveiliging of camera bewaking zoekt voor de veiligheid van uw medewerkers of eigendommen.

Enetec Leiden biedt u inbraakpreventie door de installatie van vandalisme bestendige beveiligingscamera’s tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Camerabewaking installatie

Wij installeren camerabewaking bedraad of draadloos en met beeldopslag voor uw:

  • Woning
  • Winkel
  • Kantoor
  • Bedrijfspand
  • Sportvereniging
  • Vereniging van Eigenaren
  • Terreinen (Bouwterrein)

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)
Laptop
Monitor

Beveiligingscamera met inbraak alarm systeem

De beveiligingscamera’s beschermen uw bedrijf of huis tegen diefstal, vandalisme en ongeoorloofde toegang. Een geavanceerd beveiligingsplan in combinatie met inbraak alarmsysteem zorgen voor continue beveiliging van uw eigendommen met oog op privacy.

Maatwerk camera beveiliging

Onze camerasystemen zijn volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften van uw bedrijf of woning. Of het nu gaat om binnen- of buitenbeveiliging, wij bieden een breed scala aan camera’s, inclusief draadloze en IP-camera’s, om aan uw eisen te voldoen. De monteurs van Enetec Leiden zorgen voor een naadloze installatie die voldoet aan de hoogste normen.

Vrijblijvende afspraak

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze camera beveiligingssystemen. Inventariseren graag in een persoonlijke gesprek welk camerasysteem het meest geschikt is voor uw beveiligings-behoefte, binnen of buiten.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak voor camera beveiligingsoplossing 071-5213121

MINI Handsfree

WIFI Veiligheid, controle over de woning en comfort dankzij de draadloze video-deurintercom. Mini WiFi is de innovatieve draadloze video-deurintercom van Comelit die eenvoudig op uw router kan worden aangesloten door uw oude 2-draads kleurensysteem te vervangen zonder dat er andere handelingen nodig zijn. Het enige systeem waarmee het mogelijk is om met slechts één klik op uw smartphone te beschikken over alle functies van een klassieke video-deurintercom.

Tablet