Batterij

Waarom Easee Home

Easee Home is intelligent en past zich aan alle elektrische auto’s en stroomtoevoer. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto 3 fase laden ondersteunt of niet. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, het laadstation past zich altijd aan de behoeften van de auto aan. De Laadrobot slaagt erin om meerdere auto’s met verschillende behoeften tegelijkertijd op te laden.

Vooruitstrevend thuis opladen

Logo Eaee

Vraag een offerte aan

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

tel071-5213121
telinfo@enetec.nl

Name(Required)
Bedrijfsnaam
Adres (optioneel)
Nieuwsbrief
Privacy verklaring(Required)
Elektrisch laadpunt
Oplaadpunt auto
Elektrisch laadpunt Easee

Snel

Met Easee Home laad je tot wel 10x sneller op dan met een gewoon stopcontact. Het laadt zo snel mogelijk op met de beschikbare capaciteit en geeft je gegarandeerd maximaal laadvermogen.

Efficiënt

Je kunt maximaal 3 Laadrobots op één circuit gebruiken. Alle gekoppelde auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen en het beschikbare vermogen wordt automatisch verdeeld over de units. De totale belasting zal nooit de maximale limiet van de zekering overschrijden.

Krachtig

De Laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fase opladen en ondersteunt het opladen tot 22 KW. Het heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden.

Compact

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit. Het weegt slechts 1.5kg! Dit betekent dat we per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

Internet

Al onze Laadrobots zijn verbonden met het internet door middel van een geïntegreerde 4G sim*. Wanneer je nu koopt, ontvang je een ‘levenslang’ 4G-abonnement bij jouw Laadrobot. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over WIFI-dekking in je garage. (* Ervan uitgaande dat er 4G-dekking is).

Altijd up-to-date

De Laadrobot wordt geüpdatet met nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. We merken wanneer er problemen zijn en doen proactief onderhoud. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product hebt gekocht.